Darts

augustus 1, 2013
Hippo is een multifunctioneel uitgaanscentrum waar men terecht kan voor het spelen van een potje pool, snooker, biljart of darts onder het genot van een drankje en/of hapje.

Wij zenden ook eredivisie en premier league voetbal uit op grootte schermen aan de bar en kunt bij ons ook terecht voor rugby wedstrijden uit Engeland en het zuidelijke halfrond wij laten ook tennis, golf, nfl, nba wedstrijden zien, wij hebben foxsport sport1 en sky-sports.

Je kunt bij ons ook terecht voor een feestje en een bedrijfsuitje. Wij hebben een eigen parkeer ruimte waar ruimte is voor 9 a 10 auto’s voor onze gasten.

Hippo is al 23 jaar gevestigd op de Havenstraat 43 in Hilversum en wij zij een begrip zeker op snookergebied in geheel midden Nederland u kunt bij ons terecht voor snooker lessen.

Wij hebben 10 9foot pool tafels 8 full size snooker tafels en 2 libre tafels wij verkopen ook keu sport materiaal.

Er zijn 3 dartbanen aanwezig waar van er 1 in de rookruimte en als je geen eigen darts hebt kun je die bij ons altijd lenen.

De tarieven voor de tafel huur zijn snooker 14 pool 12 en biljart 7 euro per uur. Er wordt per minuut afgerekend dus niet per heel uur.