Hippo Hilversum

August 5, 2013
Hippo is een multifunctioneel uitgaanscentrum waar men terecht kan voor het spelen van een potje pool, snooker, biljart of darts onder het genot van een drankje en/of hapje.

Wij zenden eredivisie en premier league voetbal rugby 6 nations super rugby English premiership pro14 etc. op 6 grootte  schermen, wij laten ook tennis, golf, nfl, nba wedstrijden zien, wij hebben Ziggo Sport Fox Sports sky-sports en BT sports.

Je kunt bij ons ook terecht voor een feestje en een bedrijfsuitje. Wij hebben een eigen parkeer ruimte (ingang Ruitersweg) waar ruimte is voor 9 a 10 auto’s voor onze gasten.

Hippo is al 27 jaar gevestigd op de Havenstraat 43 in Hilversum en wij zij een begrip in geheel midden Nederland u kunt bij ons ook terecht voor snooker en pool lessen.

Wij hebben 10 9 foot pool tafels 6 fullsize snooker tafels 1 libre tafels en 10 dart banen en wij verkopen ook keu sport materiaal.

 

De tarieven voor de tafel huur zijn voor snooker 14 euro per uur voor pool 12 euro per uur en biljart 7 euro per uur. Er wordt per minuut afgerekend dus niet per heel uur.