Hippo Hilversum

augustus 5, 2013

Hippo is een multifunctioneel uitgaanscentrum waar men terecht kan voor het spelen van een potje pool, snooker, biljart of darts onder het genot van een drankje en/of hapje.

Wij zenden eredivisie en premier league voetbal uit – rugby 6 nations super rugby English premiership pro14 etc. op 7 grootte  schermen, wij laten ook tennis, golf, nfl, nba wedstrijden zien, wij hebben Ziggo Sport Fox Sports sky-sports en BT sports. Het actuele uitzendschema kunt vinden op pubcoach.com en zoeken op sportbar Hippo

Je kunt bij ons ook terecht voor een feestje en een bedrijfsuitje. Wij hebben een eigen parkeer ruimte (ingang Ruitersweg) waar ruimte is voor 9 a 10 auto’s voor onze gasten.

Hippo is al 29 jaar gevestigd op de Havenstraat 43 in Hilversum en wij zijn een begrip in geheel midden Nederland u kunt bij ons ook terecht voor snooker en pool lessen.

Wij hebben 10 pooltafels van 9 foot en 4 pooltafels van 8 foot – 5 full size snooker tafels – 1 libre tafels – 8 dart banen, en wij verkopen ook keu sport materiaal.

De tarieven voor de tafel huur zijn voor snooker  en pool 15 euro per uur, voor  biljart 10 euro per uur. Er wordt per minuut afgerekend dus niet per heel uur.